Wie Zijn Wij ?

2b-Gatto_Nero37 licht

Wij zijn Ann en Jan, en zelf zijn we verliefd geworden op deze mooie streek, de Vlaamse Ardennen. Een hele tijd geleden hebben we hier onze droomplek gevonden, en genieten er nog elke dag volop van. Ons plan om een Bed & Breakfast te starten groeide langzaam en leek ook logisch, aangezien Jan graag keukenpiet speelt, terwijl Ann zich met plezier uitleeft in de tuin, en we samen graag mensen ontvangen en verwennen. In april 2014 is ons huis dan ook de nieuwe uitdaging aangegaan om als Gatto Nero door het leven te gaan.

Gatto Nero

Voor onze Bed & Breakfast hebben we een Italiaanse naam gekozen waardoor jullie al direct in vakantiestemming kunnen komen. Dat Jan, jullie gastheer, Italiaans studeerde, speelde natuurlijk ook mee. Bovendien brengen we, telkens we op vakantie gaan, iets leuks mee in de vorm van een kat. Zo staat een terracotta kat jullie al op te wachten vanop het platte dak en siert een kattenwindwijzer onze ingang. En met wat geluk komt onze springlevende Tommy, jullie ook uitbundig begroeten.

Dat Gatto Nero ook zwarte kat betekent, wekt bij de durvers onder jullie waarschijnlijk ook al de nodige nieuwsgierigheid al op.

Deel deze pagina

Meer om te ontdekken