Op 2 wielen de streek verkennen!

Gulden eiroute

Fietsen is altijd een goed idee om het mooie landschap van de Vlaamse Ardennen te ontdekken en de ideale picnickplaats tegen te komen. Onze B&B Gatto Nero ligt op knooppunt 88 en vanaf hier kan je uw tochten eindeloos laten variëren, met behulp van het fietsknooppunten netwerk.

Je kan natuurlijk ook voor één van de vele bewegwijzerde fietsroutes kiezen zoals de Gulden ei Fietsroute (46 km) die voorbij onze B&B Gatto Nero komt of de Blinker route (31 km) de Kouter route (49 km) , de Schelde vallei route 2 en 3 , de vlakke Sneukelroute (35km)…. Kies je voor overwegend vlak ? of liever glooiend of een echte kuitenbijter? Voor elk wat wils en wij helpen je graag bij uw keuze.

Voor de echte Flandriens zijn er natuurlijk ook de super zware Ronde van Vlaanderen Routes (blauwe lus 78 km, gele lus 103 km, rode lus 114 km, de Go 4 Cycling route (95 km), de Rapha& Bahamontes (105 km). Of test jezelf met de Flandrien Challenge.  Ondertussen zijn wij trotse ambassadeurs van het Centrum Ronde Van Vlaanderen.

Onze B&B Gatto Nero heeft een overdekte, afgesloten fietsenberging voor jullie ter beschikking. Er is ook mogelijkheid om e-bikes op te laden.

Deel deze pagina

Meer om te ontdekken